Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos ízű vega saláta

Tojásos ízű vega saláta
Tojásos ízű vega saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, kellemes ízű laktató saláta. Nekem sajnos nem volt otthon olívám, de így is nagyon finom lett. Az avokádó és a mandulasajt tojásossá varázsolja ezt a salit. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Vega étkezéshez, fogyókúrához, egészséges étkezéshez.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Aprítsuk fel a zöldségeket a saláta levelek kivételével.
  2. Keverjük össze az avokádót a  mandulasajttal és az apróra vágott vöröshagymával.
  3. Sózzuk, tegyük bele a fele olajat, almaecetet az avokádóhoz, és jól keverjük össze. Ez lesz a tojás a salátában.
  4. Egy másik tálban keverjük össze a paradicsomot, zöldpaprikát, kígyóuborkát a maradék ecettel, kevés olajjal.
  5. Ízlés szerint tegyünk bele sót és fűszereket.
  6. Fektessük le a zöld leveleket, tegyük rá a salátát, és a legvégén a "tojásos" mandula-avokádó keveréket.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 731
elküldve: 2
receptkönyvben: 62
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

RAW

Mióta szakács: 2011.03.15.
137 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap, AB0 diéta – B vércsoport, paleolit fogyókúra
konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
vegetáriánus: vegán
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
babakonyha: baba-mama

egyéb elnevezések

mandulasajtos saláta vegyes zöldségekkel, avokádó saláta mandulasajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

483
avokádó 1 db
sajt 15 dkg
paradicsom 1 db
zöldpaprika 1 db
kígyóuborka 0.5 db
vöröshagyma 0.5 db
salátalevél 6 db
olajbogyó 5 dkg
almaecet 1 kk
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint