r
Nosalty Logó

Tengeri halfilé tejszínes-kapros spárgával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tengeri halfilé tejszínes-kapros spárgával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 381 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1528 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    722.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    235.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    517 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    746 micro
Összesen 381 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    97.8 g

Zsír

  • Összesen
    105.3 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    430 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2888.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    872 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    1072 mg
  • Nátrium
    479 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    943.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1635 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    185 mg
  • D vitamin:
    448 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    585 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    766 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    2066 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2985 micro
Összesen 1528 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat nagyobb szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk és félrerakjuk.
  2. A spárgát megpucoljuk, és 4-5 cm-es darabokra vágjuk.
  3. 5 dkg vajat felolvasztunk egy nagyobb serpenyőben és a spárgát belerakjuk. Megsózzuk, kevés vizet öntünk alá és lefedve puhára főzzük. (kb 15-20 perc)
  4. A keményítőt a tejjel és a tejszínnel simára keverjük. A spárgára öntjük. Sózzuk, borsozzuk és az apróra vágott kaporral, valamint a citromlévelízesítjük.
  5. A halat a maradék vajon megsütjük. A tejszínes spárgára fektetve tálaljuk.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 235
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 37
  • Össznézettség: 46989
  • Feltöltés dátuma: 2009. május 19.

Ajánló

Rizs illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nálunk pangasius filéből készült. Villámgyorsan elkészíthető és nagyon finom halétel. A Prima Konyha Magazinban bukkantam  a receptre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek