Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi jégcsapsaláta

Tavaszi jégcsapsaláta
Tavaszi jégcsapsaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc salátám, amelyet már több változatban készítettem. A hagyma és a retek mellett készíthetjük paradicsommal és uborkával is. Ízesíthetjük durvára vágott friss mentalevelekkel is. A kész salátát megszórhatjuk 1 ek napraforgómaggal is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk, megmossuk, hagyjuk szűrődni.
  2. A retket, hagymát megtisztítjuk, mossuk. A retket szeletekre, a hagymát vékony gyűrűkre vágjuk. Az egészet a jégcsapsalátához adjuk.
  3. A citromlevet elkeverjük a fűszerekkel, majd hozzákeverjük az olajat.
  4. A dresszinget a salátára öntjük, jól összekeverjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 690
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

fűszeres reteksaláta, jégsaláta retekkel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

74
jégsaláta 150 g
retek 6 db
újhagyma 2 közepes db
citromlé 1 ek
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
római kömény 0 ízlés szerint