Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes sültretek-saláta

Krémes sültretek-saláta
Krémes sültretek-saláta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss, tavaszi saláta - tzatziki-rajongóknak és mindenkinek, aki szereti a krémes, laktató, egészséges salátákat!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Magában is tökéletes vacsora, de könnyű sültek mellé is jó választás!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket megmossuk, végeit levágjuk. Leöntjük olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, és jól elkeverjük.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
  3. Közben nagyobb kockára vágjuk az uborkát.
  4. Ha a retek kész és egy kicsit hűlt, akkor azt is felkockázzuk, és az uborkához adjuk.
  5. A koriandert finomra vágjuk, kikeverjük a görög joghurttal, hozzáadjuk a római köményt, sózzuk, borsozzuk, és hűtőbe tesszük 1-2 órára, hogy az ízek összeérjenek.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 941
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sültretek-saláta, uborkás reteksaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

169
retek 10 db
kígyóuborka 1 közepes db
olívaolaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
koriander 0.5 csokor
görög joghurt 200 ml
római kömény 1 kávéskanál