Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos csirkeraguleves

Tárkonyos csirkeraguleves
Tárkonyos csirkeraguleves
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kislányommal levesesek vagyunk. Ezt a levest bármikor el lehet készíteni, nagyon könnyű és hamar megvan. Nem muszáj csirkemellből, lehet bármilyen testrészéből készíteni. Isteni finom! :-)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Én betűtésztát is szoktam belefőzni, így még hamarabb elfogy. :-) De persze lehet csiga tésztával is vagy bármilyennel. De tészta nélkül is finom és laktató!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet apró kockákra vágjuk. Ezután feltesszük az apróra vágott hagymával kevés olajon. Kicsit megpirítjuk. Ezután jöhet hozzá szép sorjában a felkockázott vagy kerekre vágott sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé.
  2. Megsózzuk, borsozzuk és tárkonnyal is ízesítjük. Miután jól összekevertük a fűszerekkel, felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát is, és hagyjuk fedő alatt főni, míg minden megpuhul.
  3. Ha elkészült, a főzőtejszínhez adunk 1 vagy 2 evőkanál lisztet. Simára keverjük, és besűrítjük a levest. Lehet hozzáönteni tárkonyecetet, így még finomabb lesz. Jó étvágyat hozzá! :-)
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 140
elküldve: 3
receptkönyvben: 63
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Annalilcsi

Mióta szakács: 2013.12.16.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tárkonyos csirkemell leves, tárkonyos leves csirkemellből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

204
csirkemell filé 50 dkg
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 2 közepes db
karalábé 1 közepes db
zeller 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
tárkonyecet 1 teáskanál
főzőtejszín 100 ml
finomliszt 2 evőkanál
leveskocka 1 db
víz 2 l