Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtöntetes csicseriborsó-saláta

Joghurtöntetes csicseriborsó-saláta
Joghurtöntetes csicseriborsó-saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom saláta, amelyet köretként, vagy friss pitával önálló ételként is tálalhatunk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. Egy edénybe tesszük.
  2. A hagymát kockákra, a paradicsomokat négybe, a zellerszárakat kockákra vágjuk. A mentát apróra vágjuk. Az egészet a petrezselyemmel a csicseriborsóhoz adjuk.
  3. A joghurtot simára keverjük a citromlével és az olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. A dresszinget a salátára locsoljuk, és jól összekavarjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 894
elküldve: 1
receptkönyvben: 76
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

csicserisaláta, mentás joghurtos saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

334
csicseriborsó konzerv 200 g
koktélparadicsom 10 db
halványító zeller 2 közepes szár
lila hagyma 1 közepes db
menta 3 szál
petrezselyem 1 ek
görög joghurt 150 g
citromlé 2 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint