Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tamarind szószos kecskesajtsaláta

Tamarind szószos kecskesajtsaláta
Tamarind szószos kecskesajtsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kecskesajt fehérjében, káliumban, foszforban és kálciumban gazdag.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A tamarind B-vitaminokban, vasban és magnéziumban gazdag.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fejes salátát megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk, majd két tányéron elosztjuk.
  2. A kígyóuborkát meghámozzuk, felkockázzuk, a salátalevelekre szórjuk.
  3. A retket megmossuk, felkockázzuk, és a tányérokon elosztjuk.
  4. A kecskesajtot felszeleteljük, a szeleteket negyedeljük, és a salátára szórjuk.
  5. Az olívaolajat, almaecetet és tamarind pasztát összekeverjük, és a kecskesajtra csurgatjuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 472
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kecskesajtsaláta tamarind szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

452
fejessaláta 0.5 db
kígyóuborka 0.5 közepes db
retek 8 db
kecskesajt 18 dkg
olívaolaj 2 ek
almaecet 2 ek
tamarind paszta 2 teáskanál