Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Indiai és délkelet-ázsiai ételek alapvető hozzávalója. A tamarind fa gyümölcséből készítik a savanykás-édeskés pasztát. A tamarind régen ismert, természetes hashajtó, ezért a csomagoláson fel is tüntetik, ki-ki a saját érzékenysége szerint alkalmazza.
fotó: flickr / sweet mustache
http://www.flickr.com/photos/63861396@N00/1460794632

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtve.

Tamarind paszta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!