Szalámis saláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
SKAndi
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 14% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 43% Zsír
Összesen
526
kcal
- 14% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 43% Zsír
Összesen
6320
kcal
- 14% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 43% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.7 g
Zsír
-
Összesen 49.4 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1290.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 34 mg
-
Nátrium 1220 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 44.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 175 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 623 micro
-
β-karotin 1549 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 379 micro
Összesen
526
kcal
- 14% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 43% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 187.9 g
Zsír
-
Összesen 593 g
-
Telített zsírsav 172 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 118 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 15484.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 318 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 103 mg
-
Foszfor 405 mg
-
Nátrium 14639 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.2 g
-
Cukor 44 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 530 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2103 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 140 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 74 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 158 micro
-
Kolin: 104 mg
-
Retinol - A vitamin: 242 micro
-
α-karotin 7476 micro
-
β-karotin 18591 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 4550 micro
Összesen
6320
kcal
- 14% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 43% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.4 g
Zsír
-
Összesen 32.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 855.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 22 mg
-
Nátrium 809 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 29.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 116 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 413 micro
-
β-karotin 1027 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 251 micro
Összesen
350
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A diétás szalámit 2 cm-es csíkokra vágjuk.
- A cukorborsót és a felkockázott sárgarépát sós vízben odatesszük főzni. Mikor forr a víz, egy szitával leszűrjük a vizet róla, és hagyjuk kihűlni. Hideg folyó vizet is engedhetünk rá, így gyorsabban kihűl.
- A felszeletelt szalámira ráöntjük a tejfölt és a majonézt, és jól összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, belerakjuk a kockákra vágott paprikát és a kihűlt zöldséget. Betesszük a hűtőbe érni.
- Hűtőben tároljuk.
- Elkészítettem: 6 alkalommal
- Receptkönyvben: 14
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 20
- Össznézettség: 7070
- Feltöltés dátuma: 2018. december 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
SKAndi
17 recept
Ha nincs sok zöldborsónk otthon, mehet bele csak 10 dkg. Piros paprika helyett erős paprikát adhatunk hozzá.