r
Nosalty Logó

Sütőzacskós csemege marhahúsból

NS
Sütőzacskós csemege marhahúsból
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

356
Kalória
20.4g
Fehérje
35.8g
Szénhidrát
15g
Zsír
231g
Víz
45.8g
Koleszterin
4.6g
Élelmi rost
2.7g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 356 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1426 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 94 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    462.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    273 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    35.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    231 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 356 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.5 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1849.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    1091 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    143 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

Víz

  • Összesen
    924 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    360 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 1426 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    121.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    60.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 94 kcal

Elkészítés

  1. Kb. fél dl olajba belekeverjük a fenti fűszereket ízlés szerint, a pirospaprika kivételével.
  2. A meghámozott burgonyát feldaraboljuk egy tálba, hozzátesszük a darált husit.
  3. Meglocsoljuk az olajos páclével, hozzáteszünk még néhány citromkarikát és egy 4 darabra vágott hagymát.
  4. Beletesszük a sütőzacskóba, s abban sütjük.
  5. 30 percig egyik oldalán, majd 20 percig másik oldalán, végül 10 percig úgy sütjük, hogy egy vékony csíkot vágunk a zacskón, hadd piruljon egy picit még.
  6. Pirospaprikát szórunk rá végül.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 60 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: kicsi

Ezeket találtam a hűtőbe, és így sikerült összekombinálni.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...