Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sűrű csirkeleves

Sűrű csirkeleves
Sűrű csirkeleves
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem igazán van olyan nap, hogy ne legyen valamilyen leves nálunk. Ha egy nap nincs, másnap már muszáj, hogy legyen, mert hiányzik nagyon a második fogás előtt. Másnap, meg harmadnap is ugyanolyan finom, míg más ételek nem biztos.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A feldarabolt csirkét sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, és közepes lángon az olaj, meg vaj keverékén előpirítjuk. Kiszedjük, félrerakjuk.
  2. Ezután a zoldsegeket főzzuk 3-4 percig, visszarakjuk a húst, felöntjuk 2 liter vízzel, fűszerezzük.
  3. Felforraljuk, majd kis lángon kb. 20 percig főzzük. Beleöntjük a tejet, meg a tejszínt, 1 percig forraljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 645
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes-tejes csirkeleves, csirkeleves vegyes zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

380
csirke 1 kg
vöröshagyma 1 közepes fej
sárgarépa 3 db
karalábé 3 db
halványító zeller 3 db
vaj 1 ek
olívaolaj 1 ek
tej 1 dl
főzőtejszín 1 dl
bors 1 tk
majoranna 1 tk
kurkuma 0.5 tk
cseresznyepaprika 1 db
0 ízlés szerint
finomliszt 3 evőkanál
víz 2 l