Szeretjük ezt a fogást, mert a krumpli együtt sül a hússal, így átveszi egy kicsit az ízét... A háromféle hagyma pedig egyenesen Isteni a krumplival!
Szeretjük ezt a fogást, mert a krumpli együtt sül a hússal, így átveszi egy kicsit az ízét... A háromféle hagyma pedig egyenesen Isteni a krumplival!
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (6)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Szia! Nagyon köszi ezt a finom receptet. Ma elkészítettem, illetve megsütöttem. Tegnap már bepácoltam mindenféle jóval, sőt még zsálya leveleket is tettem hozzá, ma pedig a 1 1/2 óra sütés után hozzáraktam a köretet is. Isteni lett. Ezután csak így készítek oldalast. Ajánlom másoknak is.
Hali
Szia Margó!
Én köszönöm a kedves szavakat!
Nagyon örülök, hogy ekkora sikert aratott Nálad ez a recept és annak is, hogy egy kicsit Te is a magadévá tetted :)
Üdv,
Kriszti
Örülök, hogy megszerettettem Veled az oldalast :D!
Én még paradicsomos káposztába szoktam felhasználni... de ez egy másik "történet"... ;P
Nagyon Nagyon Finom (eddig nem ettem meg a sült oldalast) De ez Isteni.
Anyám azt hitte beteg vagyok...:D
isteni finom vólt!!!!
Hááát ennek őszintén örülök! :)