Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Surimisalátával töltött bagett

Surimisalátával töltött bagett
Surimisalátával töltött bagett
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan összedobható partikaja-ötlet, amit akár szilveszterre is bevethettek! 

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A surimi rudacskákat felkarikázzuk, majd egy nagyobb tányérban vagy tálban villával jól szétnyomkodjuk.
  2. Ehhez jön hozzá az apró kockákra vágott zeller és uborka, a felkarikázott újhagyma, a frissen aprított petrezselyem, a habtejszín, a majonéz, valamint a krémsajt. Sózzuk-borsozzuk ízlés szerint, majd alaposan összekeverjük.
  3. A bagettet félbevágjuk, és a belsejét kikaparjuk. Az üregbe belekanalazzuk a sajtkrémes surimisalátát. A megtöltött bagetteket folpackba tekerjük, és 4-6 órára, de akár egy éjszakára is hűtőbe tesszük.
  4. A kicsomagolt bagetteket felszeleteljük, és hidegen fogyasztjuk.
  • költség: 1800 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 17
össznézettség: 834
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
831 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, újév
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
mikor: tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: főétel
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

töltött kenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

207
surimi 250 g
halványító zeller 1 közepes szár
kígyóuborka 0.5 db
újhagyma 3 db
petrezselyem 1 csokor
citromlé 0.5 citromból nyert
habtejszín 30 ml
majonéz 4 ek
krémsajt 350 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bagett 35 dkg