Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kacsacomb újkrumplival és fehérkáposztával

Sült kacsacomb újkrumplival és fehérkáposztával
Sült kacsacomb újkrumplival és fehérkáposztával
50 perc / előkészület: 5 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, ünnepi fogás.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal, és betesszük a hűtőbe 48 órára egy serpenyőben.
  2. Másnap mellérakjuk az újkrumplit és a a káposztát, melyre babérlevelet rakunk, borsozzuk és locsolunk rá fehérbort, betesszük egy 200 C fokra előmelegített sütőbe. A vége felé a krumplira rakunk vagdalt petrezselymet.
  3. Amikor megsült, tálalunk. A tányérra rakunk egy kacsacombot, 2 db krumplit, káposztát, barackot és tormát.
  4. Fehérborral fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 649
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kacsacomb újkrumplival, sült kacsacomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

951
kacsacomb 2 közepes db
újkrumpli 25 dkg
petrezselyem 2 szál
savanyú káposzta 20 dkg
fehérbor 1 dl
babérlevél 2 db
köménymag 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
ecetes torma 2 ek
barackbefőtt 10 dkg
olívaolaj 1 ek