Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Steakburgonya bonosal-val

Steakburgonya bonosal-val
Steakburgonya bonosal-val
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a krumplit, mi kell még :).

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Önmagában is kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. VIzet teszünk fel forrni (kb. 1,5 l).
  2. A burgonyát alaposan megmossuk héjastól, majd felvágjuk hasáboknál egy kicsit vastagabbra, és amikor forr a víz, beletesszük 5 percre.
  3. 5 perc letelte után leöntjük róla a vizet, és megvárjuk (egy-két perc),míg a vízpára eltűnik, és a krumpli megszárad.
  4. Várakozás közben két gerezd fokhagymát pucolunk, és egy edénybe beletesszük az olajat, és a fokhagymát még elkezd melegedni, és a száraz burgonyát ráöntjük. Az ügyesek dobálva a kevésbé ügyesek fakanállal forgassák, hogy a krumpli mindenhol olajos legyen.
  5. Előmelegített sütőben tepsiben ízlés szerinti pirosra sütjük.
  6. Amikor elértük a kellő színt, még melegen BonoSal-val megszórjuk, és átforgatjuk hogy mindenhol átjárja a BonoSal.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 490
elküldve: 0
receptkönyvben: 87
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

DonLacca

Mióta szakács: 2011.06.03.
10 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült burgonya, burgonyaköret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

181
burgonya 1 kg
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 2 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint
víz 1.5 l