Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spagetti tenger gyümölcseivel Séfbácsi konyhájából

Spagetti tenger gyümölcseivel Séfbácsi konyhájából
Spagetti tenger gyümölcseivel Séfbácsi konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Először Olaszországban ettem ilyen tésztát, azóta is nagy kedvencem. Gyorsan elkészíthető, könnyű fogás vacsorára.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

 Vylyan Boszorkány Rizling

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, majd kevés olajon pirítani kezdjük, közben hozzáadjuk a kinyomott fokhagymagerezdeket.
  2. Ha a hagyma már üveges, beledobjuk a kis karikákra vágott olajbogyót, a petrezselymet, és felöntjük a borral. Lefedjük, és kb. 5 percig pároljuk, amíg kicsit megpuhul.
  3. Beleöntjük a főzőtejszínt és a tenger gyümölcseit, hozzáadjuk az ételízesítőt, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lefedve főzzük, amíg a hús megpuhul.
  4. Ha a szósz kész, al dentére főzzük a spagettit, majd meglocsoljuk kevés olívaolajjal, és összekeverjük a szósszal. Kevés petrezselyemmel megszórva tálaljuk egy pohár finom fehérbor társaságában.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 407
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Séfbácsi92

Mióta szakács: 2019.02.06.
24 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kagylós spagetti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

753
olívaolaj 3 ek
spagetti tészta 500 g
kagylóhús 250 g
koktélrák 250 g
főzőtejszín 300 ml
fehérbor 1 dl
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 1 ek
olajbogyó 10 db
ételízesítő 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint