Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spagetti aglio e olio aszalt paradicsommal és rukkolával

Spagetti aglio e olio aszalt paradicsommal és rukkolával
Spagetti aglio e olio aszalt paradicsommal és rukkolával
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az aglio e olio egy nagyon egyszerű és gyors étel, amit sokféleképpen el lehet készíteni. Paradicsomos alap helyett, az olívaolaj és a fokhagyma dominál ebben az ételben. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felteszünk egy nagy fazékba vizet forrni a spagetti tésztának. Amikor felforrt, sózzuk, és beletesszük a tésztát főni. Amíg fő a tészta, addig elkészítjük a mártást.
  2. Az olívaolajat felhevítjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, amit megfuttatunk rajta. Beletesszük az aszalt paradicsomot, a chilit, sózzuk és borsozzuk, végül felöntjük a fehérborral. Miután elforrt kissé a leve, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, és már tehetjük is hozzá a megfőtt tésztát.
  3. Rukkolával és pirított mandulával tálaljuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 966
elküldve: 2
receptkönyvben: 143
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1194 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

fűszeres tészta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

639
olívaolaj 3 ek
fokhagyma 5 gerezd
szárított paradicsom 40 g
chilipehely 0.5 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 1.5 dl
petrezselyem 0.5 csokor
spagetti tészta 200 g
rukkola 100 g
mandulapehely 1 ek