Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös oldalas ecetes burgonyával

Sörös oldalas ecetes burgonyával
Sörös oldalas ecetes burgonyával
150 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerencsére sikerült házi oldalasból elkészíteni ezt az ételt. Jól kipirult a zsírja, amit hidegen kenyérre kenhetünk. Hmm...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalast feldaraboljuk, bedörzsöljük a fűszerekkel, jénaiba tesszük, és felöntjük a sörrel. Mellé helyezzük a karikázott répát és fokhagymát.
  2. 180 fokon sütjük 2 órán át.
  3. Ezalatt elkészítjük a salátát. A krumplikat kettévágjuk, és sós vízben megfőzzük. Az ecetet, olajat, mustárt, citromlevet és a karikázott újhagymát összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük még forrón a karikázott krumplit.
  4. A salátát forrón vagy hidegen tálaljuk az oldalas mellé. Jó étvágyat hozzá!
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 463
elküldve: 2
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Katicabogaram

Mióta szakács: 2012.03.07.
38 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: sörös receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sörös sertésoldalas, sült sertésoldalas, sült sörös oldalas

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

768
sertésoldalas 50 dkg
sárgarépa 1 közepes db
sör 2 dl
fokhagyma 2 gerezd
citromhéj 1 citromból nyert
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
burgonya 4 db
ecet 1 ek
olívaolaj 2 ek
balzsamecet 1 ek
citromlé 2 ek
mustár 1 ek
újhagyma 3 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint