Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkába tekert fehér spárga spenótágyon sült krumplival

Sonkába tekert fehér spárga spenótágyon sült krumplival
Sonkába tekert fehér spárga spenótágyon sült krumplival
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Spárga és spenót szezonja van. Igyekszem kihasználni. Most is kombináltam a kettőt.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megfőzzük, fűszerezzük, majd olajban megsütjük.
  2. A közben a spárgákat megpucoljuk, sós-cukros vízben megfőzzük.
  3. Kivesszük, a spenótot bedobjuk a spárga főzőlevébe kb. 3 percre.
  4. A spárgákat három felé osztjuk, s betekerjük a sonkába.
  5. A spenótot egy tányérra halmozzuk, rátesszük a sonkás spárgát, fűszerezzük. Mellérakjuk a krumplikat, s kanalazunk a tányérra majonézt. A krumplira vágunk petrezselymet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 682
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
kalória: alacsony
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sonkába göngyölt spárga, spárga sonkába tekerve spenóttal és krumplival, sonkás spárga újkrumplival és spenóttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

200
fehér spárga 1 csomag
spenót 5 dkg
sonka 5 dkg
majonéz 2 ek
újkrumpli 10 dkg
petrezselyem 1 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
cukor 1 csipet