Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkába-sajtba göngyölt szűzpecsenye

Sonkába-sajtba göngyölt szűzpecsenye
Sonkába-sajtba göngyölt szűzpecsenye
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hát, csak dícséreteket kaptam. Tökéletes ízharmónia. Nagyon passzolt hozzá a sült burgonyám.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzpecsenyéket forró olajban kb. 10-15 percig sütjük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A zöldfűszereket apróra vágjuk. A kenyérnek levágjuk a karéját, majd durvára morzsoljuk.
  3. 2 szelet sonkát egymás mellé fektetünk úgy, hogy egy kicsit egymásra is kerüljenek, ráteszünk 1 szelet sajtot, majd egy szűzpecsenyét és feltekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük. A megmaradt olajban enyhén megpirítjuk.
  4. A kenyérmorzsákat a vajban aranybarnára pirítjuk. A zöldfűszereket belevegyítjük. Majd elosztjuk a húsra.
  5. 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 36 734
elküldve: 11
receptkönyvben: 322
elkészítve: 13/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos-sonkás szűzpecsenye, sajtos-sonkás sertésszűz, sajtba-sonkába göngyölt sertésszűz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

395
sertésszűz 50 dkg
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 2 szál
rozmaring 2 szál
toast kenyér 2 szelet
főtt sonka 125 g
sajt 100 g
vaj 3 ek