r
Nosalty Logó

Sajttal-sonkával-gombával-petrezselyemzölddel töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kenruzer
Sajttal-sonkával-gombával-petrezselyemzölddel töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 722 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2888 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2748.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    370 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    767 mg
  • Nátrium
    1437 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    261.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    186 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    583 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    626 micro
Összesen 722 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    329 g

Zsír

  • Összesen
    153.7 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    886 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10995 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    331 mg
  • Kálcium
    1480 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    330 mg
  • Foszfor
    3067 mg
  • Nátrium
    5749 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1046.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    839 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    252 micro
  • K vitamin:
    743 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    613 mg
  • Retinol - A vitamin:
    646 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2333 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2505 micro
Összesen 2888 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    614.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt hosszában a szélénél elkezdjük vágni kb. fél centi vastagon, az egészet forgatva centiről centire, míg a végén kiterítve látjuk az egészet.
  2. Alufóliaágyra helyezzük a húst. Hasonlóan mint egy pizzalapnál, elkezdjük szépen rétegezni rá a sonkát, a sajtot, a gombát, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a fokhagymát se sajnáljuk. Mehet rá a só, bors ízlés szerint.
  3. Az alufólia segítségével szépen tekercset formázunk belőle, majd szorosan bebugyoláljuk a fóliába(csak kívülről legyen rajta a fólia).
  4. 200 C-on 2 órát süssük fóliában, majd a fólia tetejét kivágva és lehajtva még további 30 percet.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1496
  • Feltöltés dátuma: 2021. november 16.

Ajánló

Köretnek ajánlom hozzá a kacsazsíros hagymás törtkrumplit.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajttal-sonkával-gombával-petrezselyemzölddel töltött karaj
Kenruzer 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek