r
Nosalty Logó

Sajtos rakott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtos rakott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1139 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4560 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    72.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    799 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2703.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    550 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    1105 mg
  • Nátrium
    789 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    472 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    182 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    597 mg
  • Retinol - A vitamin:
    469 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    753 micro
Összesen 1139 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    356 g

Zsír

  • Összesen
    291.5 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    149 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    3194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10812.4 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    533 mg
  • Kálcium
    2198 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    4421 mg
  • Nátrium
    3157 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1535.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1889 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    728 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    434 micro
  • Kolin:
    2390 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1878 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3010 micro
Összesen 4560 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    450.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    184 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst összekeverjük a felkockázott hagymával, a liszttel, a zsemlemorzsával, 1 db tojással és a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemlével. Ízlés szerint sózzuk borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és olajjal kikent tepsibe egyenletesen elterítjük. Rákarikázzuk a főtt tojásokat.
  2. A maradék 3 tojást összekeverjük a tejföllel, és a reszelt sajttal. A tojások tetején egyenletesen elosztjuk. Fóliával letakarjuk, kb. 30 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után kb. 10 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 318
  • Feltöltés dátuma: 2021. december 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos rakott hús
Salamon Csilla 1202 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek