r
Nosalty Logó

Sajtos halfilé tavaszi zöldségágyon

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
vikki
Sajtos halfilé tavaszi zöldségágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 647 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1294 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 116 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    155 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1850.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    584 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    616 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    322.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    485 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    135 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    282 micro
  • α-karotin
    783 micro
  • β-karotin
    2044 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    891 micro
Összesen 647 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    94.3 g

Zsír

  • Összesen
    87.1 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    310 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3700.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    1167 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1232 mg
  • Nátrium
    1017 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    644.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    970 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    271 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    565 micro
  • α-karotin
    1565 micro
  • β-karotin
    4088 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1783 micro
Összesen 1294 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    327.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    139 micro
  • β-karotin
    362 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 116 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfiléket sózzuk, borsozzuk, és 1 ek olajon mindkét oldalát fehéredésig sütjük.
  2. A gombákat megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, és ugyanabban a serpenyőben megpároljuk.
  3. A zöldségkeveréket sós, forró vízben pár perc alatt félpuhára főzzük.
  4. Addig elkészítjük a sajtos mártást: a hagymát felkockázzuk és 1 ek olajon üvegesre pároljuk.
  5. Hozzáadjuk a tömlős sajtot, a fokhagymát és a tejszínt, ha szükséges sózzuk, és közepes lángon kevergetés mellett pár perc alatt összeforraljuk.
  6. A halszeleteket kivajazott hőálló tálba fektetjük, rászórjuk a gombát, a zöldségkeveréket, és ráöntjük az elkészült sajtmártást.
  7. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 11973
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 12.

Ajánló

Köretként készíthetünk hozzá párolt rizst vagy burgonyapürét, de magában a zöldségekkel is megállja a helyét.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Volt még itthon a korábban készített tavaszi csirkeraguhoz használt tavaszi zöldségkeverékből, és volt még a hűtőben két pangasius filé, és néhány friss gomba, és ezt az ételt készítettem belőle. Gyors és könnyű ebéd.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek