r
Nosalty Logó

Rozmaringos-kakukkfüves nyúlcombok

Glaser
Rozmaringos-kakukkfüves nyúlcombok
adag
Idő
p
Költség
költséges
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

582
Kalória
58.8g
Fehérje
14.2g
Szénhidrát
31.2g
Zsír
421.1g
Víz
175.1g
Koleszterin
568.3mg
Élelmi rost
13.9g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Összesen 582 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Összesen 2331 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A nyúlcomb pácolásához

A sütéshez

A szószhoz

Összesen 99 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.8 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1934.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    766 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    421.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 582 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    235.3 g

Zsír

  • Összesen
    124.8 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    700 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7737.2 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    1358 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    318 mg
  • Foszfor
    3062 mg
  • Nátrium
    2700 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    56.6 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    1684.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    445 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    74 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    412 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    163 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 2331 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    325.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    70.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 99 kcal

Elkészítés

A nyúlcomb pácolásához

  1. A húst lemossuk, majd egy jól záródó edénybe tesszük. Körészórjuk a pácléhez szükséges fűszereket és hagymákat, majd felöntjük az íróval. Hűtőbe tesszük, és kb. 1 napig pácoljuk, közben összerázogatjuk.
  2. A húst kiszedjük a pácléből, langyos vízzel lemossuk, és szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A páclevet leszűrjük.
  3. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A húst megpirítjuk a forró olajban, hozzáadjuk a leszűrt zöldségeket és fűszereket, és együtt tovább pirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés levest, lefedjük, és lassú tűzön pároljuk, amíg megpuhul, közben, ha szükséges, öntünk hozzá levest.
  4. Mikor a hús megpuhult, vegyük ki a pecsenyeléből, és tartsuk melegen.
  5. A pecsenyelevet öntsük fel a maradék levessel, szűrjük át, tegyük vissza a serpenyőbe, és főzzük fel, keverjünk hozzá 2-3 ek hideg vajat.
  6. A szószt tálaljuk a húshoz.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 60 p

A szószt ízesíthetjük tejföllel vagy mustárral is.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek