Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rokfortkrém mandulával, fokhagymával

Rokfortkrém mandulával, fokhagymával
Rokfortkrém mandulával, fokhagymával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Remek vendégváró és marasztaló kenegetős krém. Marasztaló, mert igazán jól csúsznak rá a sörök :-).

Pirított bagettszeletekkel, grissinivel tálalhatjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rokfortot a puha vajjal, a darált mandulával, a tejföllel keverőtálba tesszük, és egy kanállal jól összedolgozzuk.
  2. Hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, a porcukrot, a borsot,a sót. és habosra keverjük.
  3. Fogyasztásig hűtőben tartjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 499
elküldve: 2
receptkönyvben: 88
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Vicikó

Mióta szakács: 2011.04.25.
251 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtkrém rokfortsajtból, kéksajtos-mandulás szendvicskrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

351
kéksajt 150 g
vaj 70 g
mandula 5 dkg
tejföl 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
porcukor 1 csipet