Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes fetasajt-krém

Tejszínes fetasajt-krém
Tejszínes fetasajt-krém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hétvégi reggelik egyik kínálata szokott lenni. Olívaolajjal enyhén megkent, majd az asztali  grillezőn készített pirítós kenyérhez szoktam kínálni, egy pohár teával.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymagerezdeket présen átnyomjuk, a sajtot villával összetörjük, és a többi hozzávalóval összekeverjük.
  2. Pár órát állni hagyjuk. Még jobb, ha már előző este elkészítjük. Addigra jól besűrűsödik a krém, és az ízek is összeérnek.
  3. Jó étvágyat
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 275
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.14.
143 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

fetakrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

280
feta sajt 200 g
habtejszín 200 ml
fokhagyma 2 gerezd
fekete bors 3 csipet