
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
Krémsajtos kolbászkrém
1271
Kalória
38.9g
Fehérje
8.8g
Szénhidrátok
119.9g
Zsír
89.8g
Víz
113.4g
Koleszterin
2.2g
Rost
2.3g
Cukor
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 47% Zsír
Krémsajtos kolbászkrém
Összesen
1271
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 47% Zsír
Krémsajtos kolbászkrém
Összesen
2541
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 47% Zsír
- 35% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 38.9 g
Zsír
-
Összesen 119.9 g
-
Telített zsírsav 50 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 113 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2725.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 82 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 50 mg
-
Nátrium 2572 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 89.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 396 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 175 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 348 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 577 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 942 micro
Összesen
1271
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 47% Zsír
- 35% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 77.9 g
Zsír
-
Összesen 239.8 g
-
Telített zsírsav 101 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 227 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5451.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 163 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 100 mg
-
Nátrium 5144 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.6 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 179.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 792 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 350 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 110 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 695 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1153 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1884 micro
Összesen
2541
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 47% Zsír
- 35% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 9.2 g
Zsír
-
Összesen 28.3 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 644.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 19 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 12 mg
-
Nátrium 608 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 21.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 94 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 82 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 136 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 223 micro
Összesen
300
kcal
Elkészítés
Krémsajtos kolbászkrém
- A kolbászt és az újhagymát vágjuk fel kisebb darabokra, majd tegyük az aprítógépbe.
- Adjuk hozzá a hideg vajat, tejfölt, krémsajtot és fűszerpaprikát.
- Daráljuk össze egyneművé a kolbászkrémet.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 5 perc
A kolbászból percek alatt ínycsiklandó kolbászkrémet varázsolhatunk, amivel garantáltan feldobhatjuk a szendvicseinket. Legyen az füstölt, csemege vagy csípős kolbász, a lényeg, hogy ne legyen túl száraz.