Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell csíkok édes savanyú mártásban

Csirkemell csíkok édes savanyú mártásban
Csirkemell csíkok édes savanyú mártásban
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, finom és kiadós finomság.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk.
  2. Beletesszük a csirkemellcsíkokat, és lepirítjuk. Mikor kész, ráöntjük az üveges édes-savanyú mártást, és összefőzzük.
  3. Rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 27
össznézettség: 55 924
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

kasztelo

Mióta szakács: 2014.01.09.
4 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

édes-savanyú mártás csirkemellel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

StevenP
StevenP Thu, 2018-06-14 15:21

Köszi a receptet!!! Isteni volt! Ami a legjobban tetszett az az étel kreatív újragondolása és modern módon történő elkészítése! Mintha csak magát a Nagy Gordon Ramsay-t olvastam volna! Csodálatos, tényleg! Remélem találok még tőled hasonló recepteket! :D xD

523
csirkemell filé 2 db
napraforgó olaj 1.5 dl
édes-savanyú mártás 30 dkg