r
Nosalty Logó

Répatorta ízű kuglóf

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Ana's Kitchen
Répatorta ízű kuglóf
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Cukormáz

Összesen 1378 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Cukormáz

Összesen 5513 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Tészta

Cukormáz

Összesen 365 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    77.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1465.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    973 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    162.6 g
  • Cukor
    118 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    101.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    561 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    2011 micro
  • β-karotin
    4795 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    402 micro
Összesen 1378 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    57.4 g

Zsír

  • Összesen
    310.2 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    124 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5863.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    511 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    202 mg
  • Foszfor
    1101 mg
  • Nátrium
    3891 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    650.5 g
  • Cukor
    470 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    404.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2243 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    107 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    637 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    8046 micro
  • β-karotin
    19179 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1609 micro
Összesen 5513 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    20.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    389.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    259 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    535 micro
  • β-karotin
    1274 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 365 Kcal

Hozzávalók

Tészta

Cukormáz

Elkészítés

Tészta

  1. Melegítsük elő a sütőt 170 C fokra. Egy tálba öntsük bele a cukrokat, az olajat, a vanília aromát és a tojásokat, utána jól keverjük össze.
  2. A lisztet tegyük egy másik tálba, és adjuk hozzá a száraz alapanyagokat, kivéve a diót és a répát, majd ezt is keverjük össze.
  3. A répákat mossuk meg, reszeljük le. A diót vágjuk durvára. A tojásos masszánkhoz fokozatosan három részben adagoljuk hozzá a lisztes keveréket. Ezután jöhet a répa és a dió is bele. Jól keverjük át, és öntsünk bele a formánkba.
  4. 170 C fokon 40 perc alatt süssük meg, és tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e belül is rendesen.

Cukormáz

  1. A mázhoz keverjük össze a porcukrot a vízzel. Mikor teljesen kihűlt a kuglófunk, akkor óvatosan ráöntjük a tetejére a cukormázat, és hagyjuk, hogy megdermedjen rajta.
  2. Én marcipánból formáztam sárgarépákat, és azokkal díszítettem a tetejét. 🥕 Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 98
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Répatorta ízű kuglóf
Ana's Kitchen 104 recept

Hozzászólások

Hozzávalók

Tészta

Cukormáz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?