r
Nosalty Logó

Répatorta Bublinka konyhájából

NS
Répatorta Bublinka konyhájából
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Tészta hozzávalók

Máz hozzávalók

526
Kalória
7.5g
Fehérje
65g
Szénhidrát
28.2g
Zsír
40.5g
Víz
62.8g
Koleszterin
3.6g
Élelmi rost
41.4g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tészta hozzávalók

Máz hozzávalók

Összesen 526 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tészta hozzávalók

Máz hozzávalók

Összesen 4218 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tészta hozzávalók

Máz hozzávalók

Összesen 360 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    357.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    65 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    866 micro
  • β-karotin
    2076 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 526 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.8 g

Zsír

  • Összesen
    225.7 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    86 g
  • Koleszterin
    502 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2860.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    637 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    346 mg
  • Foszfor
    1203 mg
  • Nátrium
    546 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    520 g
  • Cukor
    331 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

Víz

  • Összesen
    323.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2240 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    51 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    400 mg
  • Retinol - A vitamin:
    568 micro
  • α-karotin
    6932 micro
  • β-karotin
    16611 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1273 micro
Összesen 4218 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    243.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    44.2 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    27.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    589 micro
  • β-karotin
    1413 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 360 kcal

Elkészítés

Tészta hozzávalók

  1. Az összes alapanyagot -kivéve a répát és a diót- összekeverjük egy edényben. Lassan hozzáadjuk a répát, majd a diót, és újból összekeverjük. Tortaformába öntjük, és betesszük a sütőbe.
  2. 180 fokon sütjük 40-45 percig, amíg rugalmas nem lesz.

Máz hozzávalók

  1. A teavajat a mikróban kicsit megolvasztjuk, hogy könnyebben össze lehessen keverni a többi alapanyaggal. Hozzáadjuk a sajtot, a cukrot és a citromlevet, majd összekeverjük.
  2. Miután a torta kihűlt, megkenjük a mázzal.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 5 p
  • Sütés ideje: 40 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Nagyon finom és olcsó torta. Könnyű elkészíteni. Nem vesz igénybe sok időt.

További receptek

Epres tejberizstorta

A legpuhább piskótán ülő krémes tejberizs és az őket felül bevonó harsány eperzselé olyan tortát alkotnak, amely méltán megérdemli a klasszikus jelzőt. Születésnapra, de akár egy ...

Lakos Benedek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek