r
Nosalty Logó

Rántott ponty Lynda konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Rántott ponty Lynda konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 1558 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 6231 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 213 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.7 g

Zsír

  • Összesen
    112.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    333 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2463.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    1443 mg
  • Nátrium
    566 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2994 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    127 micro
  • Kolin:
    314 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    190 micro
Összesen 1558 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    274.9 g

Zsír

  • Összesen
    449.2 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    200 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    154 g
  • Koleszterin
    1332 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9853 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    975 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    488 mg
  • Foszfor
    5772 mg
  • Nátrium
    2263 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    263.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1086.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    340 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    156 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    11975 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    507 micro
  • Kolin:
    1254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    340 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    762 micro
Összesen 6231 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    338.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    412 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 213 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Elkészítés

A halhoz

  1. Megpucoljuk, felszeleteljük, besózzuk a halat.
  2. Elkészítjük a fűszert a következőképpen: először a száraz fűszereket tesszük egy tálba, majd a hagymakrémet (borsónyit) és legvégül az olajat. Jól összevegyítjük, ha van épp otthon citromunk, felének a leve is mehet bele. Hagyjuk összeérni az ízeket 10 percig.
  3. A fűszerrel jól bedörzsöljük a halat, és hagyjuk további fél órát érlelődni.
  4. Bepanírozzuk a halat, és forró olajban kisütjük.
  5. Friss ecetes salátával, krumplipürével vagy majonézes almával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 29415
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 11.

Ajánló

Majonézes almával, amit a következőképp készítek el: 1 kg almát meghámozunk, felkockázunk, és amíg a szószt elkészítjük, citromleves vízbe tesszük,hogy ne barnuljon. Szósz: 1 tubus majonézt 1 nagy pohár tejföllel, sóval, borssal, 1 ek cukorral, csipet majorannával jól kikeverünk, ebbe mehet az alma. Jól összeforgatjuk, és már tálalhatjuk is bármely halhoz!!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Párom nagy horgász.... Ma reggel meglepett egy szép 2 kg-os pontyocskával..... Gondoltam, meg is van, mi lesz a mai ebéd...... Ha már egyszer így hozzájutunk a halhoz, nagyon olcsón ki lehet hozni.

Hozzávalók

A halhoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.