r
Nosalty Logó

Rántott camembert pankó morzsában tartármártással

timu
Rántott camembert pankó morzsában tartármártással
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A sajthoz

A tartármártáshoz

1807
Kalória
49.4g
Fehérje
118.3g
Szénhidrát
126.4g
Zsír
187.3g
Víz
325.4g
Koleszterin
5g
Élelmi rost
7.9g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 263 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    126.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3194.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    700 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    187.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    486 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    126.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3194.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    700 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    187.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    486 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1807 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 263 kcal

Elkészítés

A sajthoz

  1. A camembert-t vágjuk 4 felé.
  2. Készítsük elő a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A tojást egy csipet sóval kicsit keverjük össze.
  3. Először a lisztben forgassuk meg.
  4. Utána a tojásban.
  5. Fontos lépés, hogy most megint a lisztben.
  6. És még egyszer a tojásban.
  7. Végül a pankó morzsában.
  8. Következő fontos lépés, hogy most tegyük be a fagyasztóba kb. 15-20 percre.
  9. Egy lábosba olajat hevítünk. Kb. 1 cm magas legyen az edényben. Forró olajban kezdjük el kisütni.
  10. Semmiképp ne villával nyúljunk hozzá, mert ha kilyukasztjuk, kifolyik a sajt! Egy csipesz vagy lapát segítségével fordítsuk meg, ha látjuk, hogy az alja már aranybarna. Kb. 2 perc oldalanként. Papírtörlőre szedve lecsepegtetjük.
  11. Most jöhet a villa! Belül folyik, és a pankó morzsának köszönhetően kívül extra ropogós.

A tartármártáshoz

  1. A tartárhoz a tejfölt, mustárt, majonézt keverjük össze, ízesítjük sóval, borssal, pár csepp citromlével és egy csipet cukorral. Felhasználásig tegyük hűtőbe.
  2. Jó étvágyat :)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 5 p

Itt a Foci VB, mindenki focilázban él. Ilyenkor előkerülnek a sörkorcsolyák, a tv nézős falatkák. A tökéletes rántott camembert belül folyik, kívül ropogós. Sokan csak étteremben esznek rántott sajtot, mert félnek, hogy szétfolyik sütés közben, pedig pár trükköt betartva garantált a siker. Kicsik is, nagyok is imádni fogják. A recept egy adagra készült. Személyenként egy camemberttel számoljunk.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Idén nem kell, hogy stressz legyen a karácsonyi készülődés –...

Az ünnepi készülődésnek nem kell kapkodásról és konyhai káoszról szólnia. Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf szerint egy kis előretervezéssel, tudatos bevásárlással és jól kihasznált konyhai eszközökkel a karácsonyi főzés is lehet nyugodt, közös élmény – ehhez pedig az LG új, beépíthető konyhai készülékei is praktikus segítséget adhatnak.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...