r
Nosalty Logó

Rántott sajt töltve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Andi80_
Rántott sajt töltve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A sajthoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 1251 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A sajthoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 4998 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 36% Zsír

A sajthoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 426 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.1 g

Zsír

  • Összesen
    100.1 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2398.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    751 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    991 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    398 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    183 mg
  • Retinol - A vitamin:
    396 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    232 micro
Összesen 1251 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    160.3 g

Zsír

  • Összesen
    400.3 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    165 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    1300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9593.9 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    196 mg
  • Kálcium
    3004 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    2194 mg
  • Nátrium
    3962 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    188.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    366.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1594 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    268 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    357 micro
  • Kolin:
    731 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1584 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    929 micro
Összesen 4998 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    816.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    337 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 426 kcal

Hozzávalók

A sajthoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Elkészítés

A sajthoz

  1. A tojásokat keményre főzzük, majd felkarikázzuk.
  2. 2-2 szelet sajt közé teszünk 1-1 szelet sonkát és a tojáskarikákat.
  3. A sajtokat jól összefogva bepanírozzuk. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa, dupla panírba forgatjuk.
  4. Bő olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 13 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12325
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott sajt töltve
Andi80_ 380 recept

A rántott sajtot nagyon szeretjük, de a bolti nem az igazi. Ez egy "felturbózott" verzió, ami nagyon laktató és a megmaradt sonka, tojás is felhasználható hozzá. Krumplipürével, salátával egy kiváló ebéd. A sütésnél arra kell figyelni, hogy az olaj jó forró legyen, mikor belerakjuk a sajtot, de sütés közben vegyük lentebb a fokozatot, mert könnyen kifolyhat a sajt. Ha sütés után várunk legalább egy fél órát a tálalással, akkor könnyebben szeletelhető a töltött sajt.

Hozzávalók

A sajthoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!