r
Nosalty Logó

Rakott karalábé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Harmathy Ildikó
Rakott karalábé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1005 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4015 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 142 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    86.8 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    456 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1966.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    542 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    547 mg
  • Nátrium
    744 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    432.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    422 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    184 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    328 mg
  • Retinol - A vitamin:
    411 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    322 micro
Összesen 1005 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.7 g

Zsír

  • Összesen
    347.2 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    130 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    72 g
  • Koleszterin
    1825 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7867.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    2168 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    349 mg
  • Foszfor
    2188 mg
  • Nátrium
    2975 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.1 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    1729.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1686 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    81 mg
  • C vitamin:
    738 mg
  • D vitamin:
    355 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    408 micro
  • Kolin:
    1311 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1643 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    458 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1287 micro
Összesen 4015 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 142 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karalábékat egészben bő vízben megfőzzük.
  2. Olajat öntünk a tepsi aljára, vékonyra vágott karalábé szeletekkel kirakjuk.
  3. Csíkokra vágott sonkával szórjuk.
  4. Rákarikázzuk a főtt tojásokat, sózzuk.
  5. Petrezselyem zöldjével szórjuk.
  6. Sajtszeletekkel fedjük.
  7. Rámerjük a tejfölt.
  8. Karalábékarikákkal borítjuk, olajjal locsoljuk.
  9. Egyenletes tűznél sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 325
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 49970
  • Feltöltés dátuma: 2008. szeptember 30.

Ajánló

Előétel vagy könnyű vacsoraétel. Hidegen is kitűnő!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott karalábé
Harmathy Ildikó 313 recept

Konyhakertemben rengeteg a finom, friss karalábé, próbáltam valami izgalmasat alkotni! Könnyű, finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek