Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Puncsos puding dióval, mazsolával

Puncsos puding dióval, mazsolával
Puncsos puding dióval, mazsolával
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elmentettem egy, az oldalon megjelent tápióka puding receptet, de sem a vízfürdős, sem az egy óráig folyamatosan kevergetős tápióka / sago főzés nem tetszett. Egyszerűsítettem a dolgot...

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Csokis vagy étcsokis pudinggal készítve meggyel vagy mandarinnal és reszelt narancshéjjal; vaníliás pudingporból konzerves gyümölcskoktéllal is remek lehet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mazsolát sherrybe v. rumba áztatjuk.
  2. A sago gyöngyöt a vízzel, 8 ek cukorral nagyobb tálat használva, mikróban kb. 6-8  percig erős fokozaton főzzük, 3-4-szer megkeverve.
  3. Közben elkészítjük a pudingot a tasak leírása szerint, a mazsolát félúton hozzáadjuk.
  4. Összekeverjük a pudingo, és a kiszíntelenedett, megdagadt sago "krémet", darált diót poharakba, tálkákba szedjük. Díszítjük.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 771
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

goedeburg

Mióta szakács: 2010.11.20.
18 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Diós-mazsolás puncspuding gazdagon, Szágós puding

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

369
puncs pudingpor 1 csomag
tej 5 dl
étkezési keményítő 8 evőkanál
víz 6 dl
cukor 13 ek
dió 8 dkg
mazsola 5 dkg
sherry 2 ek
színes cukorka 1 ek