Színes cukorka

Színes cukorka

Leírás

A színes cukorkák kitűnő díszítőelemei tortáknak, fánkoknak, muffinoknak, fagylaltkelyheknek, pudingoknak vagy egyéb édességeknek. Alapvető összetevői a cukor, keményítő, illetve színezékek. A boltokban számos formában találkozhatunk vele, például színes dekor cukorként, színes gyöngycukorként vagy színes cukordara néven. Általában készen vesszük, de elkészíthetjük házilag is. Felhasználása során ügyeljünk arra, hogy amennyiben a még forró süteményt díszítjük vele, akkor a cukordarabkák elolvadhatnak. Ugyanakkor arról se felejtkezzünk meg, hogy ezeknek a színes apróságoknak rendkívül magas a cukortartalma, hiába csak egy pár szemről van szó, akkor is növeli a napi cukorbevitelt.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Színes cukorka

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

94 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

színes cukorka?

Top ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

szénhidrát

cukor

70 g

vitaminok

348 találat

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.