Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pudingkrémes Hello Kitty torta

Pudingkrémes Hello Kitty torta
Pudingkrémes Hello Kitty torta
100 perc / előkészület: 60 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az unokámnak sütöttem meg, amikor 4 éves lett. Az ő kedvence Kitty cica.

hozzávalók / 4 adag

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokból és a hozzávalókból piskótát sütünk.
  2. A cicafejet késsel kivágjuk formára.
  3. 3 lapba vágjuk, és a következő töltelékkel megtöltjük: A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a 3 dl tejben megfőzzük a pudingot, majd lehűtjük. A krémhez keverjük a pudingot, majd a mascarponét is. A bourbon vaníliát is hozzákeverjük.
  4. Megtöltjük a lapokat, majd elkészítjük a cukormázat a tetejére. A porcukrot a tojásfehérjével, és a citromlével alaposan kikeverjük, és bevonjuk vele a tortát.
  5. Száradni hagyjuk, betesszük a hűtőbe, 1 óra múlva megformázzuk a marcipánokból a bajuszt, a szemeket, a szájat, és a masnit. (Az oldalát felirattal is díszítettem.)
  • sütési hőfok: 170°C
  • tepsi mérete: 26 cm
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 778
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, Anyák napja, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mascarponés Hello Kitty torta, cicafejes formatorta, mascarponekrémes-pudingos formatorta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1732
tojás 8 db
cukor 8 ek
finomliszt 4 evőkanál
étkezési keményítő 4 evőkanál
sütőpor 1 csomag
víz 2 ek
mascarpone 25 dkg
margarin 25 dkg
tejszínízű pudingpor 1 tasak
porcukor 25 dkg
tej 3 dl
vaníliás cukor 1 csomag
porcukor 25 dkg
tojásfehérje 1 db
citromlé 1 citromból nyert
marcipán 10 dkg