Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns káposztás pite

Pikáns káposztás pite
Pikáns káposztás pite
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom. Tálaljuk fokhagymás tejföllel.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy 18 cm átmérőjű piteformát vajjal kikenünk és zsemlemorzsával kiszórjuk.
  2. A káposztát vékonyra gyaluljuk, hozzákeverjük a kaprot. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tojásokat a tejföllel, kézi mixerrel elkeverjük, hozzákeverjük a sütőporral elkavart lisztet. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a káposztát.
  4. Az előkészített formába simítjuk, megszórjuk a szezámmaggal. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 35-45 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 214
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

káposztás lepény, kapros pite

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

439
káposzta 250 g
kapor 1 ek
tojás 3 db
tejföl 100 g
finomliszt 80 g
sütőpor 1 tk
szezámmag 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 1 tk
zsemlemorzsa 1 ek