Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás tallérok

Káposztás tallérok
Káposztás tallérok
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom zöldséges fasírt. Ha a káposztás massza túl híg, adjunk hozzá kevés lisztet. Tálaljuk fűszeres tejföllel.

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darát egy edénybe tesszük, elkavarjuk a vízzel, és hagyjuk kb. 10 percet állni.
  2. A káposztát almareszelőn lereszeljük. A hagymát apróra vágjuk.
  3. A darához adjuk a káposztát, hagymát, az áttört fokhagymát, sűrített paradicsomot és a joghurtot. Sóval, borssal és köménnyel fűszerezzük, jól elkeverjük.
  4. A masszából nedves kézzel nem túl nagy golyókat formázzunk, ellapítjuk, majd a forró olajban, közepes hőmérsékleten, oldalanként 4-5 perc alatt megsütjük.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 564
elküldve: 0
receptkönyvben: 125
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora

egyéb elnevezések

káposztás fasírt, káposztalepény

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

312
búzadara 50 g
víz 60 ml
káposzta 250 g
vöröshagyma 0.5 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
sűrített paradicsom 1 ek
görög joghurt 1.5 ek
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint