Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos töltött padlizsán Iringó konyhájából

Paradicsomos töltött padlizsán Iringó konyhájából
Paradicsomos töltött padlizsán Iringó konyhájából
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom vegetáriánus ebéd a hétköznapokra.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt kettévágjuk és kibelezzük. Az újhagymákat felkarikázzuk.
  2. A padlizsán belsejének felét apróra felkockázzuk (a másik felét nem használjuk fel).
  3. A kockázott padlizsánt, hagymát, fűszereket és sót összekeverjük a sűrített paradicsommal.
  4. A padlizsánt kívülről megkenjük olajjal, és megszórjuk egy kevés sóval. A maradék olajat a sütőtálba öntjük. A padlizsánt megtöltjük a krémmel, és megszórjuk reszelt sajttal.
  5. 200°C-on 50-60 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 1 775
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iringó

Mióta szakács: 2019.01.13.
11 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

padlizsán töltve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

340
padlizsán 1 db
sűrített paradicsom 140 g
újhagyma 2 közepes db
sajt 10 dkg
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 6 ek