Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-tormás padlizsántekercs

Gombás-tormás padlizsántekercs
Gombás-tormás padlizsántekercs
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen töltelékkel elkészíthető. Én nagyon szeretem a gombát:))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Padlizsánt megmossuk, szárát levágjuk, vékonyra felszeleteljük, 1 órára besózzuk, hogy a kesernyés levét kidobja.
  2. Lecsepegtetett padlizsánszeletek mindkét oldalát olajon kisütjük.
  3. Közben a gombát egy csipet sóval és borssal pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a fokhagymát, tormát és a zsemlemorzsát, és 5 percig pihentetjük (zsemlemorzsa felissza a felesleges leveket). Végül belekeverjük a majonézt, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. A masszával megtöltjük a padlizsánszeleteket, egyik végére halmozzuk, szorosan feltekerjük, és tálra sorakoztatjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 442
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
receptverseny: Nagy nyárzáró receptverseny
kategória: töltött zöldség
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

töltött padlizsán, padlizsántekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

240
padlizsán 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gombakonzerv 1 db
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 1 csokor
napraforgó olaj 5 ek
ecetes torma 1 ek
zsemlemorzsa 3 ek
majonéz 3 ek