Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos kagylótészta rukkolával

Paradicsomos kagylótészta rukkolával
Paradicsomos kagylótészta rukkolával
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom, pillanatok alatt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük és leszűrjük. Ez idő alatt, olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomokat és szárított paradicsomot, pár percig pirítsuk, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt és egy kevés vizet.
  2. Fűszerezzük sóval, cayenne borssal, oregánóval, bazsalikommal, chilivel. Hozzáadjuk a tésztát. Jól összekeverjük. Tálalás előtt megszórjuk a rukkolával és reszelt parmezánnal.
  • költség: 1000 Ft

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 524
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
98 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomszószos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

703
kagylótészta 500 g
koktélparadicsom 30 dkg
szárított paradicsom 100 g
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 4 gerezd
chilipehely 1 kávéskanál
bazsalikom 1 csokor
oregánó 1 kk
paradicsomszósz 2 ek
0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 100 g
rukkola 200 g