Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Kagyló alakú tésztaféle, ami bármilyen tésztaételhez, levesbetétként vagy köretként is használható. Különböző méretekben kapható, egyre keresettebb az óriás kagylótészta, ami jól tölthető darálthússal, zöldségekkel stb. Kapható tönkölylisztes változata is, de leggyakrabban a 4 tojásos változattal találkozhatunk a boltok polcain.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

Kagylótészta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        arkantak
        arkantak Sun, 2013-05-12 11:27

        Az óriás kagylótésztához lenne egy tippem:
        Töltés előtt egy kicsit elő szoktam főzni a tésztát sós vízben. Ennek következtében a tésztát elég nehéz tölteni, mert csúszkál, összenyomódik, és elszakad. Ezért az előfőzött tésztát szilikon muffinformába teszem, így nagyon-nagyon-nagyon egyszerű megtölteni a tésztát, mivel nem kell kézzel nyomorgatni, és a sütés során nem fog kidőlni sem.