Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Friss és gyors paradicsomos tészta

Friss és gyors paradicsomos tészta
Friss és gyors paradicsomos tészta
13 perc / előkészület: 5 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (21)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nemsokára eljön a pillanat, hogy hiába keressük a piacon a lédús, ízes koktélparadicsomokat, csak melegházi társaikkal találkozunk. Ezt a finom tésztát talán az utolsó nyári paradicsomok egyikeiből készítettem.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Friss, üdítő fogás! Az év bármely szakában elkészíthető, de nyáron, kora tavasszal a legfinomabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spagettit a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük.
  2. Közben az újhagymát felaprítjuk, és egy nagy szószos edényben olívaolajon és egy kis vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a negyedelt koktélparadicsomokat és a kifőzött, leszűrt tésztát. Összeforgatjuk őket, és rögtön tálalunk.
  3. A paradicsomos tésztakupacokra friss, csíkozott vagy tépkedett bazsalikomleveleket, frissen őrölt borsot és hajszál vékonyra vágott parmezáncsíkokat szórunk. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 14 741
elküldve: 1
receptkönyvben: 236
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti

Mióta szakács: 2012.01.30.
286 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos tészta, spagetti koktélparadicsommal

Hozzászólások (21)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

765
spagetti tészta 25 dkg
koktélparadicsom 12 db
újhagyma 2 közepes db
parmezán sajt 5 dkg
olívaolaj 4 ek
vaj 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 2 ek