Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás fetakrém

Paprikás fetakrém
Paprikás fetakrém
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom mártogatós pl. grillezéshez.

Ha elhagyjuk az olívaolajat, szilárdabb állagú krémet kapunk, amit reggelire vagy vacsorára a kenyerünkre kenve ehetünk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikát megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk.
  2. Az összes hozzávalót egy magas falú edénybe tesszük, és botmixerrel vagy aprítóval pürésítjük. Homogén masszát kell kapnunk. Sóval, borssal fűszerezzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 306
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Adriennke26

Mióta szakács: 2013.05.15.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

fetasajtos-kence, kenőke, mártogatós

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

285
feta sajt 20 dkg
krémsajt 20 dkg
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 2 ek
rozmaring 0.5 szál
olívaolaj 1 ek
piros kaliforniai paprika 0.5 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint