Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kecskesajtos kenegető

Kecskesajtos kenegető
Kecskesajtos kenegető
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végre találtam egy boltot, ahol rengeteg kecskesajtot adnak el. Nálunk az árakat ugyanis az eladáshoz igazítják, minél többet vesznek valamiből, annál olcsóbban adják, és ez fordítva is érvényes. Szóval, így végre kedvemre lakmározhatok belőle. :o)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kecskesajtot fellazítjuk a tejjel.
  2. Belereszeljük a retket, hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát meg a felaprított petrezselymet, sózzuk, elkeverjük.
  3. Barna kenyérrel, retekkel, újhagymával kínáljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 794
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: belga
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
mikor: tízórai, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kecskesajtos krém, sajtos kence, sajtos kenőke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

216
kecskesajt 20 dkg
tej 3 ek
retek 10 dkg
újhagyma 5 db
petrezselyem 1 csokor
3 csipet