Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajt a la Manuel

Krémsajt a la Manuel
Krémsajt a la Manuel
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a párosítás ismét az olaszok egyszerűségre való törekvésének zsenialitását igazolja. Az észak-olaszországi Manuel barátunk étterméből származik az ötlet. Ott természetesen más sajttal kínálták, talán az itthoni kínálatból a Philadelphia krémsajt áll a legközelebb hozzá.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krémsajtot egy tálkába kanalazzuk és meglocsoljuk olívalolajjal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 144
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Walter

Mióta szakács: 2008.03.14.
17 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
mikor: uzsonna, vacsora

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szilvi76
Szilvi6 / szilvi76 Wed, 2012-11-21 11:43

...és a lilahagymát próbáltátok már sóval? :)))) mert ez meg a magyarok egyszerűségre való törekvésének zsenialitását igazolja :)))

sziszi1982
sziszi1982 Sat, 2011-07-16 12:33

A philadelphia mindig is krémsajt volt, még a neve is cream cheese....ilyen receptet feltenni....

Gargoyle
P. / Gargoyle Sat, 2011-07-16 15:48

Miért? Neked egyébként eszedbe jutna a Philadelphiát olívaolajjal megcsurgatva enni? Ugye, hogy nem.
Na pont ezért tették fel.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-07-26 20:01

Nekem a kockasajt a kedvencem es az sem kemeny, akkor az is turo? :)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-07-15 17:40

Érdekes, én a Philadelphiát mindig krémtúrónak tartottam. Miért lett lett sajtnak átnevezve? Szerintem a sajtok a kemény, érett tejtermékekhez tartoznak.

Zuzu
Zuzu / Zuzu Thu, 2010-07-15 21:44

A Philadelphia egy krémsajt fajta,nem krémtúró tehát nem is lett átnevezve.Többféle izesitett változata kapható a boltokban,nagyon jó alapanyag édes és sós ételekhez is.
Nem csak kemény sajtok léteznek,nézd meg ezt a linket: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sajt
üdv:Zuzu

262
krémsajt 125 g
olívaolaj 3 ek