Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo mindentbele buci

Paleo mindentbele buci
Paleo mindentbele buci
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsvéti megmaradt sonka és tojás felhasználásához kiváló azoknak, akik paleolit étrendet folytatnak.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkát apró kockákra vágjuk, minél kisebb annál jobb.
  2. A liszteket összekeverjük, hozzáadjuk a szódabikarbónát, a tojást, és a többi hozzávalót. A sót el is hagyhatjuk, ha a sonka magában is eléggé sós.
  3. Összegyúrjuk, ha nagyon morzsálódik, akkor egy pici vizet is önthetünk hozzá. Ha szépen összeállt, akkor buci alakúra formáljuk, beletesszük a tepsibe. Kicsi zsírt kenhetünk alá, hogy biztos ne ragadjon le.
  4. Rászórjuk a parmezán sajtot.
  5. 180°C fokon, kb. 25 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 590
elküldve: 0
receptkönyvben: 2
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csenilány

Mióta szakács: 2016.02.23.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: húsvét
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: péksütemény
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas

receptkategóriák

főkategória: péksütemény
alkategória: buci
hasonló kategóriák: pita, bagel, croissant, hamburger-buci, briós, zsemle, édes leveles, perec, kifli, burek

egyéb elnevezések

sonkás kenyér, húsvéti maradékmentő

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

652
főtt sonka 10 dkg
tojás 2 db
kókuszliszt 3 evőkanál
lenmagliszt 3 púpozott ek
gluténmentes lisztkeverék 5 evőkanál
útifű maghéj 2 ek
1 csipet
tökmag 1 ek
szezámmag 1 teáskanál
parmezán sajt 10 dkg
szódabikarbóna 1 késhegynyi