Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Négysajtos saláta

Négysajtos saláta
Négysajtos saláta
18 perc / előkészület: 10 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húshoz köretnek készült, magában is finom fokhagymás pirítóssal. Ha sok maradék sajt felhalmozódik, egyik formája a felhasználásnak. Másik kedvencünk: egy edényben összeolvasztom a több különböző sajtot, kevés tejszínnel hígítom + sok szerecsendió = tésztaszósz.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott zöldségeket feldaraboljuk.
  2. Átlátszó üvegedénybe rétegezzük a lereszelt sajtokkal, a márványsajtot elég összemorzsolni.
  3. Közben meglocsoljuk az olaj-ecet keverékkel.
  4. Tetejére rakjuk a főtt tojást, cikkekre vágva.
  5. 1 órára hűtőbe tesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 11 903
elküldve: 4
receptkönyvben: 178
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

zöldséges sajtsaláta, főtt tojásos sajtsaláta paradicsommal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

216
füstölt sajt 5 dkg
trappista sajt 3 dkg
kéksajt 5 dkg
parmezán sajt 2 dkg
paradicsom 6 db
fejessaláta 0.5 közepes fej
kígyóuborka 1 db
retek 3 db
főtt tojás 4 db
olívaolaj 3 ek
almaecet 1 ek