Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos meggykrémleves főzés nélkül

Narancsos meggykrémleves főzés nélkül
Narancsos meggykrémleves főzés nélkül
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tavalyi meggyet szüntetem meg a mélyhűtőmből, hogy tehessek helyébe frisset. Természetesen a leves friss gyümölcsből a legfinomabb.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meggyet, a cukrot és a fűszereket botmixerrel pürésítjük.
  2. A tejszínt és a pudingport 1 percig robotgéppel habosítjuk, majd a a joghurttal együtt a gyümölcspüréhez keverjük.
  3. Legalább 1 órát hűtsük fogyasztás előtt. (Meggyel, tejszínhabbal, citromfű virággal díszítettem.)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 998
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

meggyleves, tejszínes meggyleves, meggyleves főzés nélkül

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

187
meggy 60 dkg
citromlé 1 citromból nyert
narancslé 1 narancsból nyert
fahéj 1 tk
szegfűszeg 0.5 kávéskanál
xilit 5 dkg
habtejszín 1 dl
joghurt 5 dl
vanília kivonat 1 teáskanál
pudingpor 0.5 csomag